Green Home Klímatechnika

Klímaszervíz, javítás pécs és környéke

CEO strategy

Professzionális Klímajavítás és Szerviz

Ha problémája van a klímaberendezésével, akkor jó helyen jár. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen önnek megbízható és hatékony klímajavítási szolgáltatásainkkal.

Pécs &
Környéke

Hívjon és megjavítjuk!

  1. Nem indul a kültéri egység? Ha klímaberendezése nem indul el, valószínűleg komolyabb hiba áll fenn. Szakembereink gondosan átvizsgálják a rendszert, és kiderítik a probléma gyökerét, majd azonnal elvégzik a szükséges javításokat.

  2. Nem megfelelő a kifújt levegő, fura hangokat hall? Ha a klímaberendezéséből furcsa hangokat hall, vagy nem megfelelő a levegő kifújása, akkor ezeket a problémákat szakszerűen megoldjuk. Szakembereink elvégzik a szükséges beállításokat és javításokat, hogy a klímaberendezés optimális működést biztosítson.

  3. Folyik a víz a klímából és kellemetlen szagokat áraszt a készülék? Ha a klímaberendezéséből víz szivárog, vagy kellemetlen szagokat észlel, ezeket a problémákat gyorsan és hatékonyan kezeljük. Szakembereink megtalálják a szivárgás okát, megszüntetik a problémát és elvégzik a megfelelő tisztítási eljárásokat.

  4. Irreálisan megnőtt a villanyszámla? Ha a klímaberendezés működése jelentősen megnövelte a villanyszámláját, akkor hatékonyan felülvizsgáljuk a rendszert, hogy megtaláljuk a túlzott energiafogyasztás okát. Szükség esetén beállítjuk a klímaberendezést, hogy optimalizáljuk a teljesítményt és csökkentsük a költségeket.

  5. Nem mozog a légterelő lapát? Ha a klímaberendezés légterelő lapátja nem mozog, ez korlátozhatja a légáramlást és a komfortot. Szakembereink elvégzik a szükséges ellenőrzéseket és javításokat, hogy visszaállítsák a megfelelő működést.

  6. Gyakran leveri a biztosítékot? Ha a klímaberendezése rendszeresen kikapcsolja a biztosítékot, ez súlyos problémára utalhat. Szakembereink megvizsgálják a hálózati bekötést, az elektromos rendszert és a klímaberendezést, hogy megtalálják és megoldják a hiba okát.

  7. Nem működik a távirányító? Ha a klímaberendezés távirányítója nem működik megfelelően vagy egyáltalán nem reagál, akkor ezeket a problémákat gyorsan megoldjuk. Szakembereink ellenőrzik és javítják a távirányítót, vagy szükség esetén kicserélik.

Ha problémát észlel, azonnal keressen fel szakembert!

Minden típusú klímának vállaljuk a javítását, töltését, -áthelyezését legyen az oldalfali, kazettás, split, mennyezeti, mobil, vagy bármi más. Miután a hiba feltárásra került mindig részletes tájékoztatást adunk az ügyfél részére. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a készülékeknek a szervizelését, gázzal való töltését (amit csak nyomáspróba és szivárgás vizsgálat után tudunk elvégezni, miután megszüntettük szivárgás helyét).

Fontos hogyha bármilyen problémát észlel, ne használja a készüléket az esetleges későbbi meghibásodások miatt! Keressen minket és mi megoldjuk a problémáját!

vision

Elementum nibh tellus molestie nunc non blandit. Felis eget velit aliquet sagittis.

technology

Elementum nibh tellus molestie nunc non blandit. Felis eget velit aliquet sagittis.

Tortor at risus viverra adipiscing at. Facilisis gravida neque convallis a cras semper auctor. Orci sagittis eu volutpat odio facilisis mauris.
Aabideen Shaq
Engineer

Midea Xtreme Save

FŰTÁSRE OPTIMALIZÁLT 3,5KW

akció

335. 000 Ft szereléssel