Klíma-karbantarás

A klímakompresszor a külső szennyeződések hatására erőltetetten kezdi ellátni a feladatát, melynek következtében akár oly mértékben is meghibásodhat, hogy javíthatatlanná válik. A kompresszor a klíma egyik legdrágább alkatrésze, a karbantartás pedig jóval olcsóbb költséget jelent, mint annak javítása vagy cseréje.

Alap klímatisztítás: 8000 Ft

A klímaberendezés tisztítása és fertőtlenítése nagyon fontos feladat. Egy nem karbantartott készülékben megtelepedő penészgombák és annak spórái könnyen légúti megbetegedést okozhatnak! A tisztán tartott klíma kevesebb energiát fogyaszt. 

Klímatisztítás során a beltéri egységet vegyszeres fertőtlenítő szerrel tisztítjuk, hogy a hőcserélő lemezekről a lehető legjobban eltávolítjuk a szennyeződést, így megőrizve a lehető legjobb hőleadást. A kültéri egységről is eltávolítjuk szennyeződést, ellenőrizzük az elektromos bekötéseket, megvizsgáljuk a szivárgást. A szűrőket takarítjuk.

Légkondi tisztítása során amennyiben túlságosan elszennyeződött klímával találkozunk, azt sajnos ezzel a módszerrel már nem lehet tisztítani. Ilyenkor klíma mosást kell alkalmazni.

Prémium klímatisztítás + mosás      

Szezon előtti akció: 11 990.- Ft

Ekkor egy kimondottan erre a célra készült speciális mosózsákot helyezünk a beltéri egységre, hogy védjük a falat az esetleges kicsapódó víztől. Ilyenkor egy erős vegyszerrel feloldjuk a benne lévő szennyeződéseket, majd akkumulátoros magasnyomású mosó berendezéssel teljesen tisztára mossuk a készüléket. A mosás során minden penész és gomba eltávozik a beltéri egységből.

Ajánlatkérés

Midea Xtreme Save

FŰTÁSRE OPTIMALIZÁLT 3,5KW

akció

335. 000 Ft szereléssel